Красив момент взе връх над омразата за кратко: Звезда на ЦСКА с брилянтен жест към грешника на Левски


Красив момент взе връх над омразата за кратко: Звезда на ЦСКА с брилянтен жест към грешника на Левски
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

32961 0

Докато омразата по трибуните на дербито Левски - ЦСКА взе връх, един момент след последния съдийски сигнал демонстрира, че човешкото все още може да вземе връх, макар и между вечни врагове. 

По време на срещата Иван Турицов отнесе жестоки подигравки от страна на феновете на Левски, които след последния съдийски сигнал запяха мощни песни срещу ЦСКА след изпусната титла. В същото време от сектор "Г" полетяха сигнални ракети към сектор "А", където имаше немалко деца. 

След финалния сигнал на Драгомир Драганов обаче, човешкото взе връх, макар и за кратко. 

Густаво Бусато знаеше колко му е тежко на Пламен Андреев след грешката 

Вратарят на ЦСКА беше съкрушен от факта, че "червените" изпуснаха титлата. Още в добавеното време се видя поведението му, след като стана ясно, че Лудогорец е спечелил във Варна. И след мача беше един от най-тъжните в състава на Саша Илич. 

Под другата рамка, Пламен Андреев също нямаше повод за радост, след като негова умопомрачаваща грешка доведе до втория гол на ЦСКА в дербито. Това сложи край на надеждите на Левски, че отборът ще запише 6-ти пореден двубой без загуба срещу "червените". 

Бусато намери сили да отиде и не само да се поздрави с Андреев, но и да му даде кураж след грешката. Той го прегърна, потупа го няколко пъти по главата и му каза няколко думи, с които да се опита да му помогне в тежкия момент. 

Това обаче не беше "нормалното" поведение и от двете страни по време на целия двубой, а напрежението се нажежи до червено, когато и играч на Левски, и играч на ЦСКА бяха изгонени от игра

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички