След провала през лятото: ЦСКА пак се размечта за юноша на Левски


След провала през лятото: ЦСКА пак се размечта за юноша на Левски
Снимка: Lap.bg

4311 0

ЦСКА се провали в опита си да привлече Станислав Иванов от Арда Кърджали през лятото. Тогава трансферът на юношата на Левски на стадион „Българска армия“ не се осъществи.

Сега обаче „червените“ ще пробват отново да вземат Иванов, твърди „Гонг“.  В петък изнесе много силен мач срещу армейците при нулевото реми.

ЩЕ СЕ СЛУЧИ ЛИ ТРАНСФЕР ТОЗИ ПЪТ?

В Изминалия сблъсък между двата отбора Иванов на няколко пъти разпиля отбраната на столичани. Само намесите наа Бусато не му позволиха да отбележи гол.

През лятото Иванов се размина с  договор с ЦСКА. В последния момент сделката пропадна, след като от „Българска армия“ отказаха да платят исканите 250 000 евро трансферна сума.

Иначе, Иванов очакваше до последните минути на летния трансферен прозорец нещата да приключат положително, но в крайна сметка остана  в Кърджали.

ЦСКА вероятно ще отправи ново предложение на Арда през януари. То ще е с по-добри финансови параметри, което този път може и да доведе до успешна сделка.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Георги Василев – Гочето: Лудогорец няма да е шампион! ЦСКА играе по-привлекателно от миналия сезон, нрави се на феновете

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички