След над месец отсъствие: Основен футболист на ЦСКА ще радва "червените" фенове отново


След над месец отсъствие: Основен футболист на ЦСКА ще радва "червените" фенове отново
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6972 0

В лагера на ЦСКА пристигнаха добри новини броени часове преди двубоя срещу Арда в Първа лига. В титулярните 11 ще се завърне основен футболист, който отсъстваше от терените дълго време, а именно - Браян Кордоба, твърди "Тема Спорт".

Любимецът на Ел Маестро се завръща

Припомняме, че колумбийският централен защитник за последно записа минути срещу Ботев Пловдив при победата с 2:1 на "Колежа" на 22 септември. Тогава обаче той записа само полувреме игра, след като получи разтежение и бе заменен преди почивката.

Браян Кордоба е взел участие в общо 8 мача на "червените" през кампанията, като в 6 от тях е стартирал като титуляр. Интересното е, че в тези 8 срещи ЦСКА е загубил само веднъж и е стигнал до две равенства, докато от останалите 5 срещи клубът е взел максимума - 15 точки.

Очаква се колумбиецът да замени Енес Махмутович, който се представи колебливо срещу Пирин. В същото време за ЦСКА в игра ще се завърне и Тибо Вион. Лятно попълнени на "червените" обаче ще отпадне от плановете на Ел Маестро за Арда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички