Адвокатът на ЦСКА е сигурен, че няма какво да се обърка по разрешителното за "Армията"


Адвокатът на ЦСКА е сигурен, че няма какво да се обърка по разрешителното за "Армията"
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

6176 0

Адвокатът на ЦСКА - Станислав Трендафилов, коментира поредният негативен развой около предстоящата реновация на стадион "Българска армия".  

Пред "Тема Спорт" специалистът сподели прогнозата си, че пред плановете на 31-кратните шампиони няма какво да се обърка чрез обжалване. 

Причината е, че според очакванията на адвоката - съдът няма да разгледа жалбата и ще я отхвърли, но няма гаранция колко точно време ще отнеме това. По този начин най-оптимистичният вариант е оттеглянето на жалбата от страна на Николай Веселинов. 

Коментарът на Трендафилов

"Ситуацията наистина е абсурдна. Надяваме се и наистина има възможност този жалбоподател да си оттегли жалбата, за да не се изпраща тя в съда. Защото там ще се развие процес, при който чисто юридически той би трябвало веднага да я върне, тъй като е пусната срещу необжалваем акт. Тоест е недопустима процесуално.

Така че единственият възможен ход на съда е да не разглежда и да върне тази жалба, но лошото е, че когато го направи, това връщане ще подлежи на обжалване пред Върховния съд. Съответно той ще потвърди решение му. Само че знаете, че това отново е свързано с процесуални срокове, със заплащане на такси, които този човек няма да заплати, ще го търсят да го направи. След това пък няма да си приподпише жалбата от юрист и адвокат, пак ще му я върнат", обясни адвокатът пред изданието. 

Вижте какво наказание отнесе ЦСКА след освиркванията към БФС!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички