Мено Кох оглавява списъка за напускащите, ЦСКА няма да му предлага нов договор


Мено Кох оглавява списъка за напускащите, ЦСКА няма да му предлага нов договор
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3208 0

Един от капитаните на ЦСКА Мено Кох няма да получи предложение за нов договор и не е изключено да се стигне до раздяла още през зимата. 29-годишният бранител бе титуляр, но след идването на Нестор Ел Маестро загуби мястото си заради промяната на тактическата постройка.

Без предложение за нов договор

Настоящото споразумение на нидерландеца изтича в края на сезона, а от януари той ще има право да преговаря с клубове, където да отиде като свободен агент през лятото. Не е изключено и още през зимата да се стигне до раздяла между двете страни, пише "Тема спорт". Кох се завърна на терена, когато Браян Кордоба се контузи срещу Ботев Пд, но в последните срещи пак бе изместен, този път от Енес Махмутович.

През зимата от контузия ще се завърне и друг нидерландец – Юрген Матей, и Кох се очертава да стане пета опция за сърцето на отбраната. Договорът на друг централен защитник Енес Махмутович също изтича през лятото, като все още не е ясно дали ЦСКА ще отправи предложение.

"Дали съм готов за ново предизвикателство? Трудно ми е да гледам по-далеч от този сезон. Току-що станах баща, така че това също е нещо, което трябва да обсъдя с моята приятелка. Възможно е от клуба да ми направят предложение за една или две години, но това още не се е случило. Може би приятелката ми иска да се върне в Нидерландия", заяви Кох преди месец пред местно издание. А Нестор Ел Маестро готви рокади за предстоящия мач с Арда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички