Рокада: Твърд титуляр в последните мачове на ЦСКА сяда на пейката срещу Арда


Рокада: Твърд титуляр в последните мачове на ЦСКА сяда на пейката срещу Арда
Снимка: Lap.bg

3155 0

ЦСКА вече се готви за следващото си сериозно предизвикателство в родния шампионат. В петък "червените" посрещат на стадион "Българска армия" впечатляващия с изявите си до момента Арда. Двубоят от 15-ия кръг на Първа лига е с начален час 16:30 ч.

Кой сяда на скамейката?

Дни преди срещата спортно-техническият щаб на 31-кратните шампиони вече мисли върху титулярните 11, които да излязат срещу кърджалии. Сред тях най-вероятно няма да попадне едно от новите попълнения - Еманюел Шакич, пише "Тема Спорт".

Причината и кой го заменя?

32-годишният австриец бе привлечен това лято по изричното желание на Нестор Ел Маестро. Самият наставник обаче е осъзнал, че възпитаникът му не показва това, което се желае от него. В последните 4 срещи - с Локо София, Локо Пловдив, Левски и Пирин, крайният бранител бе неизменен титуляр.

Както срещу "сините", така и срещу "орлетата" обаче той далеч не убеди с изявите си. В събота срещу благоевградчани той дори бе заменен 10 минути преди края на редовните 90 от Тибо Вион.

Именно французинът се очаква да замени Шакич в двубоя с Арда. Последно 29-годишният футболист стартира като титуляр визитата на Ботев Пловдив на 22-ри септември. Възможна е също и рокада в центъра на отбраната, където Браян Кордоба да се завърне за сметка на Енес Махмутович.

Същевременно организираните "червени" фенове обявиха протестни действия след мача с кърджалии.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички