"Няма да спрем": Сектор Г обяви как ще действа след поредната жалба за "Армията"


"Няма да спрем": Сектор Г обяви как ще действа след поредната жалба за "Армията"
Снимка: facebook.com/SectorGStand

4430 0

Търпението на организираните фенове на ЦСКА официално бе изчерпано. Новината за новото забавяне на предстоящата реконструкция на стадион "Българска армия" поради поредната жалба вбеси "червените" привърженици.

Реакцията

Това принуди по-крайните такива да предприемат мерки. Във Фейсбук "Трибуна Сектор Г" обяви по какъв начин ще действа спрямо хората, пречещи на строежа.

От позицията стана ясно, че "армейските" запалянковци ще блокират Орлов мост след двубоя с Арда в петък. Те намекват, че впоследствие могат да се насочат и към друго място. Решението мигновено бе подкрепено от от голям брой фенове.

Ето какво написа "Трибуна Сектор Г" във Фейсбук:

"Армейци,

С оглед събитията от последните 24 часа бихме искали да обявим няколко неща. На първо място търпението на всички ни относно така желаната реконструкция на нашия дом е тотално изчерпано. Прекалено дълго позволихме на всякакви знайни и незнайни индивиди да "мътят водата" и да пречат на половин България да сбъдне една от най-съкровените си мечти.

В петък след мача с "Арда" ще се насочим към Орлов мост. В последно време в района на София е доста ветровито, така че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятъра след това - ще бъде решено и обявено от нас по време на самата футболна среща.

Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на любимия си клуб да присъства в петък или на стадиона, или ако не може - след това в 18.30 ч. на Орлов мост.

Предупреждаваме и всички замесени и отговорни лица по веригата - това е само началото. Няма да спрем и няма да се откажем докато мечтата ни не стане факт. А който продължително и по собствено желание си играе с огъня има голяма вероятност накрая и да се опари...

САМО ЦСКА"!

Междувременно малки "червени" запалянковци сформираха свой собствен фен клуб (СНИМКИ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички