След 5,5 години и рекорд: ЦСКА набеляза наследника на Жеферсон


След 5,5 години и рекорд: ЦСКА набеляза наследника на Жеферсон
Снимка: CSKA.BG

11917 0

Трансферните слухове около ЦСКА започват да стават все по-осезаеми. "Армейците" вече обявиха официално 2 от летните си попълнения, но селекцията им е далеч от приключила.

След като на "Българска армия" се сдобиха с нов вратар и краен бранител, "24 часа" информира, че съвсем скоро в дома на 31-кратните шампиони ще акостира и дефанзивен халф.

Сделката

От споделеното става ясно, че той вече е набелязан и е въпрос на време широката футболна общественост да бъде запозната с него. Въпросният полузащитник се явява наследник на Жеферсон, който напусна клуба след 5 години и половина и с рекорда за чужденец с най-много мачове зад гърба си с червената фланелка.

Твърди се, че трансферът на новия е вече уговорен, което дало повод на ръководството на тима да се сбогува с бразилеца. Очаква се наследникът на поста му да е и негов сънародник.

ЦСКА на пазара

Към момента "армейците" подсилиха редиците си със стража Марин Орлинов и с крайния бранител Сейни Санянг. Очаква се към възпитаниците на Саша Илич в Австрия да се присъединят също националът на Еквадор - Майкъл Естрада, както и този на Азербайджан Емил Мустафаев. 

Твърди се, че "червените" готвят привличането и на централен защитник от втория ешелон на испанския футбол, за когото обаче все още информация липсва.

С каква сума се разделиха "армейците" за правата на Сейни Санянг първи научи SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички