Скаут на полски отбор наблюдава футболисти на ЦСКА и ЦСКА 1948


Скаут на полски отбор наблюдава футболисти на ЦСКА и ЦСКА 1948
Снимка: БГНЕС

1753 0

Главният скаут на елитният полски отбор - ЛКС Лодз, е бил на трибуните на "Васил Левски" вчера (26 юли), за да наблюдава срещата между ЦСКА 1948 и ФКСБ от Лигата на конференциите.

Името на специалиста е Лукаш Мика и той е бил пратен на националния ни стадион, за да наблюдава "червените" футболисти, твърди "Мач Телеграф". Очаква се той да бъде и на "Българска Армия" днес (27 юли), за да види как ще се представят и играчите на ЦСКА срещу румънския Сепси в третия по сила европейски турнир.

ЦСКА 1948 показа с играта си, че не отстъпва по никакъв начин на ФКСБ, но въпреки това не успя да реализира много създадени положения на "Васил Левски" и загуби срещата с минималното 0:1 на родна земя, разбира се, ще има шанса да се поправи след седмица в Румъния.

ЦСКА пък е спряган за абсолютния фаворит срещу носителя на румънската купа - Сепси. Момчетата на Илич ще целят да си осигурят комфортна преднина преди ответната среща срещу северната ни съседка.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шеф на Сепси се оплака от състоянието на "Българска армия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички