"Заради ненормални практики": ЦСКА се е отказал от играч на Сепси в последния момент


"Заради ненормални практики": ЦСКА се е отказал от играч на Сепси в последния момент
Снимка: Официален фейсбук страница на Сепси

5643 0

ЦСКА започва тази вечер участието си в Лигата на конференциите, като приема румънския Сепси на стадион "Българска армия" от 20 часа. Именно и заради това в Румъния видяха удобен повод, за да припомняме, че само преди 2 месеца "червените" се интересуваха от играч на днешния си съперник.

Става въпрос за 22-годишния Андрес Думитреску, като "prosport" пише, че българският вицешампион е бил на крачка от привличането му. Като разкриват и неизвестни досега детайли.

Според изданието трансферът на левия защитник от Сепси е пропаднал в последния момент. "Наблюдаваха го половин година", разказва пред "Prosport" източник от обкръжението на клуба, покровителстван от Гриша Ганчев.

Цел на "червените" поради няколко причини

Думитреску се превърнал в интересна цел за "червените" поне по две причини: млад състезател в националния отбор на U21, с голям потенциал за растеж и без договор.

От клуба са го поставили в списъка с фаворити от зимата, събирали данни и са го гледали на мачове. Спортният директор (б.р. бивш главен мениджър, без официална позиция в момента) Стойчо Стойлов, дясната ръка на шефа на ЦСКА, лично го е гледал във финала за Купата с  Клуж, спечелен с дузпи на 24 май.

До тогава всичко се е развивало по план, но операцията спира заради агента Бернардо Васконселос, който и друг път се е замесвал в подобни скандали.

"Ненормални комисионни", които отказали Гриша Ганчев

"Той поиска някои комисионни, смятани за ненормални в ЦСКА, където собственикът Гриша Ганчев така или иначе изпитва ужас от сътрудничество с агенти, особено след като понякога двама или трима идват да искат своя дял“, обяснява източник на "Prosport". От "Армията" в крайна сметка решили да прекратят преговорите и да се откажат от футболиста, дори и да е възможност да го вземат свободен.  По-късно, с разлика от няколко дни, играчът подписа удължаване със Сепси до 2026 г. Преди двубоя от Сепси пък останали възмутени от стадиона на ЦСКА и на какво място трябва да играят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички