Ще успее ли Густаво Бусато да играе срещу Лудогорец? Отговорът изглежда ясен!


Ще успее ли Густаво Бусато да играе срещу Лудогорец? Отговорът изглежда ясен!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2939 0

Ще излезе ли ЦСКА в последния мач в своя дом - стадион "Българска армия", в познатия му вид, без един от най-постоянните и добри футболисти? Това е въпросът, който е най-често задаван в "червените" редици през последните часове.

Какво се случи?

"Червените" отстраниха Славия на стадион "Александър Шаламанов" във вторник и се класираха на 1/4 финалите за Купата на България. Възпитаниците на Нестор Ел Маестро се наложиха с 1:0 над коравия тим на "белите" и имаха повод за радост.

Щастието им обаче не беше пълно, тъй като Густаво Бусато напусна принудително терена десетина минути преди последния съдийски сигнал. В малко по-ранен етап той се сблъска с противников играч в опита си да изчисти топката.

Още тогава му бе оказана медицинска помощ, но той стисна зъби и продължи. Вратарят за пореден път направи няколко изумителни спасявания. Впоследствие обаче болката стана по-осезаема и на негово място влезе Димитър Евтимов. 

Ще успее ли да се върне Бусато навреме?

Бразилският страж продължава да изпитва дискомфорт, но ще бъде готов за предстоящото дерби на "Армията", пише "Топспорт". Той ще премине обстойни медицински прегледи, но прогнозите са, че не е пострадал сериозно и ще е на линия за домакинството на Лудогорец.

Какво предстои?

На ЦСКА предстои един много труден и емоционален мач. 31-кратните шампиони ще изиграят последния си двубой на стадион "Българска армия", след което ще го напуснат, за да бъде извършена дългоочакваната му реконструкция. На пътя им застава един от основните претенденти за титлата Лудогорец. Срещата ще се състои в неделя (10.12) от 17:45 часа. 

А как протече самият мач между "червени" и "бели" за Купата? (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички