Шакич изрази оптимизъм за постигане на целите на ЦСКА и заговори за годеницата си


Шакич изрази оптимизъм за постигане на целите на ЦСКА и заговори за годеницата си
Снимка: official Facebook page of CSKA Sofia

1295 0

Емануел Шакич от ЦСКА изрази мнението си след успеха с 1:0 над Славия на 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Австриецът демонстрира оптимизъм за представянето на ЦСКА и постигането на целите  в края на сезона.

Той сподели мнението си и за живота в България и приспособяването му към него.

МНЕНИЕТО НА ШАКИЧ

Противникът се беше подготвил доста добре за нас. На мнение съм, че през първото полувреме бяхме по-добрия отбор и за това заслужено поведохме и в резултата. През второто полувреме беше битка, прибрахме се повече, за да задържим позитивния резултат за нас и в крайна сметка сме щастливи, че продължаваме напред”, започна коментара си Шакич.

При всяко едно положение съм по-щастлив с една грозна победа, отколкото с красива загуба или красиво влизане в продължение и дузпи след това”, продължи футболистът, който минава за един от любимците на Ел Маестро, с когото е работил в Шурм Грац.

“Успяхме да анализираме това, което се случи в първия мач, това, което противникът беше подготвил за нас. Кое се е получило, кое не. Успяхме да се подготвим добре и това го използвахме и заслужено водихме на полувремето”, подчерта той.

Играя там, където отборът има нужда от мен. Чувствам се най-добре в средата на терена, като централен полузащитник, въпреки че в кариерата си повечето време съм играл като десен защитник.

Минахме да играем с 5 човека отзад, тъй като знаехме, че те от така наречените полупространства центрират много добре, което трудно се защитава, когато играеш с четирима отзад. Заради това се прибрахме така и в крайна сметка се получи”, обяви австриецът.

Чувствам се страхотно в София, в отбора, всички ме приеха много добре. Моята годеница се чувства много добре в София. Когато жената се чувства добре, значи всичко е ок. Щастлив съм тук”, отсече той.

Не чувствам напрежение. Имам голямо доверие в отбора в треньорския щаб, в нещата, които подготвяме и правим по време на тренировъчния процес, така че гледам позитивно и имам голяма надежда, че нещата ще се получат в края на сезона”, завърши Шакич.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Венци Стефанов се заяде галантно с журналистка и избухна: Цирк! Порно! Смешен съдия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички