Шеф в ЦСКА обясни за Назон и обяви: Искаме по-голяма конкуренция в нападение


Шеф в ЦСКА обясни за Назон и обяви: Искаме по-голяма конкуренция в нападение
Снимка: CSKA.BG

10213 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира входящите и изходящи трансфери на клуба през януари. Той заяви, че интерес към Дюкенс Назон има, а трансферът му в Пафос не се е получил заради неуспешно договаряне между играча и клуба. Филипов посочи, че към момента клубът разчита на хаитянина.

Ще е риск ли да имат едновременно Назон, Каранга и Естрада?

"Ние искаме да имаме по-голямо конкуренция в нападение, защото ЦСКА иска да играе нападателен, доминиращ футбол, и колкото повече качествени нападатели имаме, толкова по-добре", посочи директорът пред "Дарик радио".

Филипов каза и дали има оферти за играчи на ЦСКА

Той също призна, че Каранга е изостанал в подготовката си, но има огромно желание да си върне оптималното състояние и това скоро ще се случи.

Има ли оферти за играчи на ЦСКА?

Филипов бе запитан и дали има оферти към момента за някой техен футболист. Отговорът му бе, че в момента няма такива, но в клуба допускат до затварянето на прозореца все пак някоя да постъпи.

Директорът коментира и българското попълнение на клуба през зимата - Мартин Стойчев. "Щом е при нас, значи сме били много настоятелни и много сме го искали. Мартин е един отличен футболист, с голям потенциал, който трябва да развие във времето. Това, което ми харесва в него, е, че е много дисциплиниран, много трудолюбив и иска да играе футбол", бяха думите му. А ето каква е ситуацията с Ахмат и Назон. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички