Ахмат Грозни поискал Назон от ЦСКА под наем, Ел Маестро не иска да го пуска


Ахмат Грозни поискал Назон от ЦСКА под наем, Ел Маестро не иска да го пуска
Снимка: Lap.bg

10889 0

До потенциално разделение може да се стигне в ЦСКА заради ситуацията с Дюкенс Назон. За хаитянина се спекулира, че поискал в последно време да смени клуба и бе на финалната права да подпише с кипърския Пафос.

Назон се завърна с гол за ЦСКА

Ситуацията обаче се промени в последния момент и Назон се завърна в лагера на "червените" в Турция с гол в контролата срещу Тренчин. Сега обаче на "Армията" очакват нови оферти за нападателя си. 

Интересът към Назон

Една не закъсняла - руският Ахмат Грозни се заинтересовал от футболиста и бил готов да го привлече, но... под наем, съобщава "Мач Телеграф". ЦСКА обаче се надяваше да го продаде за постоянно и тази съществена разлика между очакванията и реалността кара "армейците" сериозно да се замислят.

Междувременно Ел Маестро нямал нищо против да разполага и с хаитянина за пролетния полусезон. На негово място бе привлечен Фернандо Каранга, а в състава са още Матиас Фаетон и Майкъл Естрада под формата на класически нападатели. 

Руският зимен трансферен пазар затваря на 22 февруари, а Ахмат в момента е 13-и сред 16-те елитни отбори в местния елит. Конкретната идея на отбора от Чечня е да вземе под наем нападателя до края на сезона, а след това евентуално да откупи правата му. 

Вижте какво каза Ел Маестро за ситуацията с Назон!

Още: Огромен скандал в ЦСКА: Конкретен клуб се разочарова и напусна ОСК

ОСК ЦСКА избра Едмонд Назарян за спортист №1 през 2023 година

Официално: Завръщанията продължават! Локомотив Пловдив привлече бивш ас на ЦСКА (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички