Шеф на "Армията" разочарован от жребия в ЛнК, но намери и позитиви за Сепси


Шеф на "Армията" разочарован от жребия в ЛнК, но намери и позитиви за Сепси
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2482 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев отбеляза, че, макар и поставен, тимът е изтеглил тежък жребий за съперник в Лига на конференциите на старта. Той обаче намери и позитивни страни на това, че "червените" играят с румънския Сепси.

"Не случихме на лек съперник, с оглед на това, че бяхме поставени, а се паднахме с носителя на купата на Румъния в последните две години. Турнирен боец. Няма да ни е лесно, но в същото време не трябва да бъдем прекалено респектирани, тъй като имаме сериозни амбиции за следващия сезон.

Все пак ние сме ЦСКА и имаме традиции в евротурнирите. Разполагаме с достатъчно време до срещите – повече от месец. Ще се запознаем детайлно със Сепси, със силните и слабите им страни. Такъв съперник ще ни държи мотивирани и пределно мобилизирани и няма как да се допусне подценяване", анализира Орманджиев пред "Тема спорт".

"Можем да кажем, че жребият е добър чисто от логистична гледна точка. Пътуването за гостуването на останалите съперници в нашата разбивка щеше да е много по-дълго и трудно за организиране. Сега ще има възможност повече наши фенове да дойдат и да ни подкрепят", допълни директорът. Всичко важно за съперника на ЦСКА - Сепси, научете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички