Ще устои ли ЦСКА на предложението? Трабзонспор предлага 5 милиона за нападател


Ще устои ли ЦСКА на предложението? Трабзонспор предлага 5 милиона за нападател
Снимка: CSKA.BG

13040 0

Ръководството на ЦСКА съвсем скоро може да получи солидно предложение за един от офанзивните си футболисти, разкриват медиите в Турция.

Оказва се, че местният Трабзонспор е хвърлил око на колумбиеца Браян Морено, който Саша Илич не можеше да използва през последните кръгове на Първа лига поради контузия. Именно тя го изважда от терените поне до есента, след като креативният играч отказа да се подлага на операция. 

Събитията около тарана

Морено акостира на "Армията" в началото на 2022 г., но отново бе съпътстван от медицински проблеми и започна да разкрива потенциала си едва през настоящия сезон. 

До този момент разполага с 26 двубоя в Първа лига, по време на които се отчете с 9 гола и 2 асистенции. Той бе сред "скритите козове" на Саша Илич. 

Сега Kotasport съобщава, че е въпрос на броени дни да бъде отправена оферта към "Армията" за колумбиеца, която да достига поне два милиона и половина евро. Припомняме ви, че през последните години бившите тарани на ЦСКА - Али Соу и Жорди Кайседо, също се озоваха в южната ни съседка, макар и под наем от трети клубове. 

Вижте качествата на очаквания съвсем скоро африканец в ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички