Филипов скочи на съдиите и призна: Трябва да се съобразим, ако Лудогорец поиска отлагане


Филипов скочи на съдиите и призна: Трябва да се съобразим, ако Лудогорец поиска отлагане
Снимка: БГНЕС

2753 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, коментира успеха на своя клуб при визитата на Славия от 1/8-финалите за Купата на България и предстоящите събития около потенциалната визита на Лудогорец. 

Бившият футболист бе категоричен, че двубоят днес е бил "грозен", но за "червените" най-важна е била победата и продължаването в турнира за Купата на България

Филипов погледна и към предстоящото домакинство на Лудогорец. Ръководителят предположи, че двубоят ще се изиграе по програма в неделя от 17:45 часа, но каза, че 31-кратните шампиони трябва да се съобразят, ако "орлите" поискат отлагане. 

Изпълнителният директор е притеснен и от слуховете, че БФС ще прати Драгомир Драганов и Радослав Гидженов за голямото дерби на "Армията".

Коментарът на Филипов

"Според мен стана един грозен мач, който не беше хубав за гледане нито от нас, нито от феновете. Нашата задача днес беше да продължим за Купата на България. Не стана най-футболния мач и не мисля, че съдията по някакъв начин е ощетил отбора на Славия.

Не мога да дам обяснение за това, което е станало в тунела, защото не съм бил там. Бях горе. Докато сляза, всичко беше свършило.

Двата мача бяха различни. Всяка грешка за Купата е равно на отпадане. Основното беше да продължим и да се съхраним за следващия мач. Не мисля, че Лудогорец ще поиска отлагане на срещата. Един от техните директори го заяви.

Ако Лудогорец поиска отлагане, ние нямаме право на мнение, защото в правилника се казва, че европейският участник има право на отлагане. Мисля, че мач в неделя ще има. Нашата позиция е, че нашият отбор не иска мачът да бъде ръководен от Драгомир Драганов и Радослав Гидженов, каквито информации се появиха.

Аз щом отворих съдиите видях Никола Попов. Ние сме последния отбор, който ще тръгне да променя съдии. Ние нямаме такива сили и взаимоотношения. Не знам дали ще ни уважат желанието за съдиите. И миналата година заявихме за Драганов, защото прави грешки в наш ущърб.

Когато се бориш с шампион и имаш големи цели, нормално е да се правят грешки. В последните първенства субективни фактори влияят за излъчването на шампиона", коментира Филипов пред медиите.  

Ето какво сподели Ел Маестро след успеха над Славия за Купата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички