Загорчич: Бяхме по-силният отбор, голът на ЦСКА бе малко късметлийски


Загорчич: Бяхме по-силният отбор, голът на ЦСКА бе малко късметлийски
Снимка: Lap.bg

2260 0

Треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че се гордее с отбора си и смята, че те са били по-силният тим в сблъсъка с ЦСКА. "Червените" спечелиха 1/8-финала за Купата на България с 1:0 и елиминираха "белите".

"Да, днес бяхме по-силният отбор на терена, с много повече голови положения на терена. За съжаление, не успяхме да отбележим гол, направихме една грешка през второто полувреме, която ни струваше този гол - малко късметлийски. Гледах го записа... Продължаваме, няма какво да направим и да съжаляваме. Аз се гордея с момчетата и това, което показахме в днешния мач.

ОК, ние можем да се върнем един месец назад и да видим какво беше състоянието на тези футболисти. Не може изведнъж и всяко едно нещо да се получава. Смятам, че на лагера, който ще си направим в Турция, и тези неща ще ги оправим", коментира наставникът пред "Диема спорт" след мача.

Запитан дали е доволен и е видял отсъствие на страх у своите футболисти, сърбинът заяви: "Разбира се, да, изиграха страхотен мач, казах на всички в съблекалнята, че съм доволен и се гордея с тях".

На коментара, че Славия игра без типичен централен нападател Заги отговори така: "Ние играхме с трима нападатели, които по принцип си сменят позициите, наясно са всички с всяка позиция. Това е нещо нормално, но може би ни трябва голаджия, който да помогне. На полусезона ще видим, ако си намерим нещо, което е интересно, със сигурност ще е по-лесно".

Загорчич бе запитан и за тежката програма до края - гостуването на Черно море във Варна. "Искам да видя това, което видях в двата мача срещу ЦСКА, даже трите - и Лудогорец. Излизаме за победа, отиваме във Варна и си търсим трите точки", завърши той. Вижте как феновете на Славия изпочупиха собствения си стадион!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички