Ел Маестро се закани: Трябва да спечелим по какъвто и да e било начин


Ел Маестро се закани: Трябва да спечелим по какъвто и да e било начин
Снимка: Lap.bg

1686 0

Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, сподели мнението си след класирането на "червените" за 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Неговите възпитаници спечелиха гостуването си на Славия с 1:0 след гол на Матиас Фаетон в 27-ата минута.

Следващата цел пред специалиста е успех на ЦСКА в последния двубой за календарната година и в историята на стадион "Българска армия" - домакинството на Лудогорец в неделя. 

Битката е насрочена за 17:45 часа и ще може да я проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! Ел Маестро сподели и опасенията си около състоянието на контузилия се вратар Густаво Бусато. 

Коментарът на Ел Маестро

В двубои като този за Купата - само резултатите имат значение. Работим съвсем нормално върху стила си и начина на игра. За Купата или продължаваш, или отпадаш - Славия си тръгва. 

Отново не показахме отлична форма и не се представихме на най-високо ниво, но бяхме умни. Показахме характер и борба до края - беше добра вечер за нас като цяло.

Ние също ударихме греда и това беше шанс за нас. Имаме страхотен отбор и се радвам, че отново се представихме добре. Има повод за притеснение около Бусато след днес. В момента е с болки, но нямам точна диагноза.

Нека спечелим по какъвто и да било начин срещу Лудогорец", обясни специалистът пред медиите. 

Вижте как феновете на Славия изпочупиха собствения си стадион!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички