Томаш посочи какви са проблемите на Локомотив Пловдив


Томаш посочи какви са проблемите на Локомотив Пловдив
Снимка: Lap.bg

2338 0

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш изрази мнението си след поражението  от ЦСКА с 0:1 на „Българска армия“. Той каза какъв е основният проблем на тима му и защо Димитър Илиев остана на скамейката в началото на мача.

МНЕНИЕТО НА ТОМАШ

„Пореден мач, в който не успяхме да реализираме идеите си. В изграждането се получават някои неща, не и при завършването. Липса на постоянство. Имаше и мачове, в които ни се получава. Липса на скамейка също“, започна коментара си Томаш.

Не само днес, но и в мача с Лудогорец и втория мач с ЦСКА отстъпвахме в единоборствата. Но момчетата се опитваха, можехме да вземем нещо“, продължи специалистът.

ЦСКА е доста силен на статични положения. Особено през първия полусезон взеха по-голяма част от точките си от статични. Въпреки гола и инициативата, не създадоха големи неприятности“, каза още Томаш.

Митко Илиев имаше проблеми, затова взех това решение. Трябваше ни доста агресивен човек, с доста бягане. Илиев все пак игра дълги 45 минути“, разясни той.

Последният мач е вкъщи, пред наша публика, надяваме се да победим – и двата мача“, завърши Томаш.

А ето какво "леко скандално" изявление направи капитанът на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички