И ЦСКА продава трима през лятото, чакат общо 5 милиона евро за тях


И ЦСКА продава трима през лятото, чакат общо 5 милиона евро за тях
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

17015 0

Около 5 милиона евро очакват в ЦСКА от изходящи трансфери през лятото, изчислиха от вестник "България Днес". "Червените" искат да запазят основния си състав, но при добри оферти ще се рзделят с 3 от звездите си.

Най-сериозен интерес има към нападателя Дюкенс Назон, който е и голмайстор на тима. За него запитвания има от азиатски клубове. От ЦСКА са му поставили цена 2 милиона евро, като въпреки че прави отличен сезон, цената му бива по-ниска заради възрастта му - 29 години.

Друг конвертируем футболист на Саша Илич е нападателят Браян Морено. Колумбиецът, който е основно резерва, е вкарал 9 гола в първенството. За него е имало оферта от руския Торпедо (Москва) за 1,5 милиона евро, но "червените" са поискали с 500 000 евро повече.

Третият футболист, към когото има интерес, е Амос Юга. Халфът напоследък не се представя убедително, но е привлякъл интереса на арабски и китайски клубове. Цената на 30-годишния африканец е 600-700 000 евро. А ето колко се надяват да изкарат в Левски от трансфери. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички