Саша Илич ще прави корекции в състава на ЦСКА за битката с Локомотив Пловдив


Саша Илич ще прави корекции в състава на ЦСКА за битката с Локомотив Пловдив
Снимка: Cska.bg

1461 0

В утрешния първи ден от месец ноември (вторник) ЦСКА гостува на Локомотив Пловдив в отложен мач от 7-ия кръг на Първа лига. Битката на "Лаута" ще стартира в 17:15 часа!

"Тема Спорт" съобщава, че старши треньорът на "червените" - Саша Илич, ще върне в стартовия си състав Дюкенс Назон, който остана резерва срещу Арда Кърджали на 28 октомври (3:1), но отбеляза важното попадение за 2:1 в 64-ата минута.

Изданието пише, че не е изключено "армейците" да излязат срещу "смърфовете" с напълно различно нападателно трио, в сравнение с това, което стартира от първата минута в Кърджали. Възможно е сега Илич да заложи на Назон, Лазар Туфегджич и Марселино Кареасо.

В същото време, левият краен бранител Брадли де Нойер, който пропусна визитата на Арда, тъй като вдигна температура, вече е здрав и се е завърнал към тренировките. На този етап не е ясно дали ще бъде титуляр срещу Локомотив или ще се появи от пейката. ЦСКА е лидер във временното класиране с 37 пункта, докато "черно-белите" са четвърти с 30 точки.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Елитен белгийски клуб ще спасява сезона си с футболист на ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички