Елитен белгийски клуб ще спасява сезона си с футболист на ЦСКА?


Елитен белгийски клуб ще спасява сезона си с футболист на ЦСКА?
Снимка: CSKA.BG

2292 0

Един от защитниците на ЦСКА може да напусне стадион "Българска армия" и да се завърне в белгийското първенство, съобщава "Мач Телеграф" в последния ден от октомври.

Става въпрос за нидерландеца Мено Кох, който акостира при "армейците" в началото на 2021 година срещу сумата от 500 000 евро (според "Transfermarkt"), които бяха платени на Ойпен.

До момента 28-годишният бранител е изиграл точно 47 мача с червения екип, в които се е отчел с 4 гола и 2 асистенции. В последно време той не е сред титулярите на старши треньора Саша Илич и е записал едва 93 минути през последния месец - 90 срещу Пирин Благоевград (3 октомври, 2:1) и 180 секунди срещу Арда Кърджали (3:1, 28 октомври).

Изданието пише, че бившият тим на Кох - Ойпен, в който игра между 2019 и 2021 г., обмисля да си върне защитника, тъй като е на незавидното 15-о място (от 18 отбора) в Елита на Белгия с актив от само 12 точки след първите 15 кръга (голова разлика 17:33). Допълва се още, заплатата на футболиста е доста голяма, което увеличава шансовете за раздяла с ЦСКА. Договорът му на "Армията" е в сила до 30 юни 2023 година!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Младежка звезда на ЦСКА приключи със Стамен Белчев и ще се надява на Саша Илич!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички