ВИДЕО: Ключов футболист на ЦСКА замести Кюстендилеца и другите тартори


ВИДЕО: Ключов футболист на ЦСКА замести Кюстендилеца и другите тартори
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2606 0

Един от най-ключовите футболисти на ЦСКА Амос Юга, претърпя тотална метаморфоза в очите на запалянковците, след като по време на лятната подготовка бе сериозно критикуван поради представянето и фигурата си, а месеци по-късно е сред лидерите в тима наред с капитана Юрген Матей.

Дефанзивният полузащитник бе сред най-активните в празненствата и след ценния успех в Кърджали над Арда с 3:1. Той и неговите съотборници не пропуснаха да поздравят вярната публика, която пътува до Родопите въпреки работния ден и допълнително мотивира любимците си. 

Часове след успеха от ЦСКА публикуваха любопитно видео в социалните мрежи, на което се виждат опитите на африканския национал да замести тарторите на "Сектор Г", които продължават бойкота си срещу ръководството на тима. 

Юга се опита да повтори прословутото скандинавско „Huh”, което стана известно около последните участия на Исландия на големи международни форуми. Африканецът обаче използва "ЦСКА" и припомни страстта, която организираните запалянковци предизвикваха във всеки двубой на "червените".

Вижте във ВИДЕО радостта на ЦСКА и в съблекалнята на тима!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички