Саша Илич разкри защо не пусна тримата нови срещу Левски и какво му попречи да говори след мача


Саша Илич разкри защо не пусна тримата нови срещу Левски и какво му попречи да говори след мача
Снимка: Cska.bg

2105 0

Треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира един от най-задаваните въпроси от "червените" привърженици, а именно - защо не включи в групата за Вечното дерби трите нови попълнения на тима Симеон Александров, Жираир Шагоян и Марселино Кареасо.

Пред клубната телевизия на "армейците" наставникът разкри и за причината, поради която той и играчите на "червените" не говориха пред медиите след края на двубоя.

"Не е нормално да отидеш някъде, да направиш 4-5 тренировки и веднага да си в групата за мача. Аз поне не го практикувам. Александров поне беше играл всички мачове за Септември, но Марселино дойде от Колумбия, където не беше играл дълго време. Така че за тях трябва време - по време на паузата за националните отбори ще видим как ще ги използваме занапред", заяви Илич.

"Не успяхме да картотекираме Шагоян за мача. При него предимството, както и при Сами, е, че той идва от първенство, което в момента се играе. Играл е по 90 минути, така че веднага може да започне да тренира и да бъде готов за мачовете. Александров и Шагоян са в по-добро физическо състояние от Марселино, но не мисля, че той изостава много от тях", допълни още той, обяснявайки причината да не даде интервю след срещата.

"След мача, на пътя ни към автобуса, имаше много фенове на Левски, заради които ситуацията не беше нормална. Именно това е причината нито играчите, нито аз като треньор да говорим след мача. Това няма никаква връзка със загубата - просто не бяха организирани нормални условия за даване на отзиви", коментира сърбинът.

Ето на какви позиции се очаква "армейците" да търсят футболисти през зимния трансферен прозорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички