ЦСКА вече мисли за зимата, Саша Илич иска нови футболисти на 2 позиции


ЦСКА вече мисли за зимата, Саша Илич иска нови футболисти на 2 позиции
Снимка: Lap.bg

2203 0

Макар че ЦСКА направи доста сериозна лятна селекция, включваща десет нови попълнения, клубът смята да бъде активен и на зимния трансферен прозорец, твърди "Тема спорт".

Според изданието, старши треньорът Саша Илич иска да подсили състава си на две определени позиции - централен защитник и типичен нападател, който да е изявен голмайстор!

Сърбинът иска да наложи определен стил на игра на "Българска армия" и затова се нуждае от солиден бранител, който в същото време притежава добра техника, за да може да се нагърбва с изнасянето на топката. 

Илич желае и значително да увеличи нападателната мощ на "червените", тъй като отборът не разполага с изявен голаджия. Показателен за това е фактът, че Маурисио Гарсес е отбелязал най-много попадения от началото на кампанията (6), въпреки че е типично крило, а не централен нападател.

Допълва се още, че в предстоящата контрола срещу Септември София, която ще се проведе на 25 септември от 16:00 ч., наставникът на ЦСКА ще даде шанс за изява на едно от новите попълнения - Марселиньо Кареасо. Официалният дебют на колумбиеца пък може да бъде при домакинството срещу Пирин Благоевград от 12-ия кръг на Първа лига - 3 октомври, 17:30 часа.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Само една загуба от Левски не е "уволнила" треньора на ЦСКА, който я допуска!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички