Треньорът на ЦСКА намери решение за сериозен проблем


Треньорът на ЦСКА намери решение за сериозен проблем
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2048 0

ЦСКА не само претърпя поражение срещу Левски във вечното дерби, но възникна и сериозен кадрови проблем в отбора. На „Българска армия“ на практика останаха без десен бек за домакинството на Пирин Благоевград на 3-ти октомври, пише „Мач Телеграф“.

Съвсем очаквано Дисциплинарната комисия към БФС наказа Иван Турицов за два мача след червения му картон в последната минута на сблъсъка срещу „сините“. Националът удари с лакът Уелтън и освен мача с благоевградчани, ще пропусне и дербито с Лудогорец в Разград на 10-ти октомври.

Ситуацията около десния бек се утежнява и заради контузията на Асен Дончев. Именно младокът е алтернатива за тази позиция в състава. Все още няма яснота дали той ще е готов за мача с „орлетата“

Дончев получи травма в коляното в края на мача със Славия преди 10 дни, а впоследствие снимката от ядрено-магнитния му резонанс бе изпратена в клиника във Валенсия, където испанските лекари ще уточнят как да бъде проведено лечението му. Младокът се възстановява, но все още не е ясно дали ще е готов за Пирин.

Изданието акцентира, че най-вероятно Саша Илич ще заложи на Тибо Вион в като десен. Това по принцип е изконната позиция на французина. Иначе Вион действа като дефанзивен халф от миналия сезон.

А ето какво още се готви да направи Илич в предстоящия мач срещу Пирин Бл.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички