Саша Илич проговори за ЦСКА: Бяха 14 изключителни месеца!


Саша Илич проговори за ЦСКА: Бяха 14 изключителни месеца!
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3881 0

Новият треньор на гръцкия Атромитос - Саша Илич, говори за новия си клуб. Той каза няколко думи и за бившия си тим - ЦСКА, които са вероятно първите изказани след раздялата му с клуба в началото на сезона.

Топли думи за "червените"

"Наистина бяха 14 изключителни месеца в ЦСКА София. Борихме се за шампионската титла и накрая я загубихме след дузпа. Това е футболът. Но сега имаме ново предизвикателство. Атромитос е ново предизвикателство", заяви сърбинът, цитиран от novasports.gr.

"Атромитос разполага с група играчи със страхотно качество, в което много вярвам. Ще се опитваме ден след ден да се подобряваме и да заведем Атромитос там, където трябва да бъде", допълни той.

Оптимист ли е за бъдещето на Атромитос?

Запитан дали е оптимист за бъдещето на гръцкия клуб, Илич заяви: "Разбира се, разбира се, за мен текущото класиране на отбора не ми говори много. Тимът има страхотна перспектива и много качествени играчи, с помощта на които може да се изкачи до по-високи позиции"

"По никакъв начин не искам да давам никакви обещания. Ще даваме най-доброто от себе си всеки ден. Ако искате да говоря за обещания, това е тежката ежедневна работа", завърши треньорът. А ето с какво ЦСКА ще запомни Саша Илич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички