"Обжалването за стадиона е абсурдно": Шеф в ЦСКА разясни защо забавянето няма да се отрази добре


"Обжалването за стадиона е абсурдно": Шеф в ЦСКА разясни защо забавянето няма да се отрази добре
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2934 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, говори за подадената жалба срещу реконструкцията на стадион "Българска армия". Шефът в клуба я определи като "абсурдна" и даде обещание, че "червените" ще имат нов стадион. Той взе участие в среща със спортния и финансовия министър, за която заяви, че се чувства обнадежден за бъдещето на българския спорт.

Думите на Филипов

"Това е доста добро начало, ползотворна среща. Министърът се запозна с много от проблемите на клубовете и се надяваме в бъдеще да се обръща все повече внимание на спорта в България", заяви Филипов пред "Sportal".

"Обжалването за стадиона е абсурдно. Със сигурност ще имаме стадион! Нашето желание е да не се забавя стартирането на строежа, защото всяко едно забавяне води до оскъпяването на стадиона. Всички искаме по най-бързия начин ЦСКА да има нов хубав стадион. Този стадион не е само от значение за ЦСКА, но и за широката общественост".

"Не съм контактувал с жалбоподателя. Не знам кой има интерес ЦСКА да няма стадион. Това ще е хубаво нещо за цяла София. Не може да се даде оценка за срока, който ще ни отнеме това забавяне".

"Феновете импулсивно взимат решение. Всички очаквахме в понеделник да получим разрешение и да се обяви, че почваме строеж. Една абсурдна жалба стопира този проект. Не мога да разбера как една жалба може да стопира такова значимо нещо да се случи", добави още Филипов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Едно изискване може да попречи на ЦСКА за новия стадион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички