Саша Илич и Жозе Моуриньо - приликите са удивителни


Саша Илич и Жозе Моуриньо - приликите са удивителни
Снимка: БГНЕС

2442 0

Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, и възпитаниците му бързо ще се надяват да забравят визитата си на аутсайдера Кремонезе в Серия А, която за огромна изненада бе пропиляна и изгубена с 1:2 във вторник вечерта.

Оказва се обаче, че ужасът за Специалния продължава, тъй като бива наказан от местната Федерация за лишаване от права за два двубоя, след като получи червен картон още в началото на второто полувреме. 

Тогава португалецът се замеси в кавга с четвъртия съдия при изоставане на възпитаниците му с 0:1, а остатъка от двубоя изгледа от трибуните, като след последния съдийски сигнал скандалът се пренесе и около съблекалните.

По този начин опитният наставник няма да води Рома от скамейката срещу Ювентус в неделя на "Олимпико" и срещу Сасуоло на 12 март, съобщи "Гиудиче Спортиво".

Саша Илич и подобният му нрав

Преди това подобна бе съдбата и на наставника на ЦСКА - Саша Илич, в неделя, когато също се замеси в скандал по време на визитата на Септември от Първа лига. Всичко това доведе до наказание за сърбина от две срещи и подобно на Моуриньо ще отсъства - той обаче срещу Локомотив Пловдив на "Армията" и ЦСКА 1948 в Бистрица.

Вижте до последния детайл защо Саша Илич бе наказан за два двубоя на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички