Един от най-младите в състава на ЦСКА посочи кое е специалното в отношението на Саша Илич


Един от най-младите в състава на ЦСКА посочи кое е специалното в отношението на Саша Илич
Снимка: БГНЕС

2047 0

20-годишният защитник на ЦСКА - Християн Петров, сподели впечатленията си от работата със Саша Илич. Именно при него младият бранител започна да получва шанс за изява и да се наложи в състава. Самият той призна, че не е очаквал толкова бързо да се превърне в титуляр.

Налагане в състава и цел пред ЦСКА

"Все пак през миналия сезон имах едва четири записани мача. Но в началото на тази кампания треньорът ми даде шанс да започна като титуляр в няколко срещи. За моя радост показах добри игри и заслужих неговото доверие за следващите месеци. Естествено, винаги в началото има доза напрежение, притеснение. Но с всеки изминал мач добиваш повече и повече самочувствие и опит, разбира се", заяви Петров пред "Тема спорт".

"Краткосрочната цел естествено е през този сезон да спечелим титлата и Купата на България. Дай Боже, след това през лятото да направим и пробив в международните турнири. А занапред се надявам тепърва да развивам качествата си и ако е писано, да стигна до някое от топ 5 първенствата на Европа", допълни той.

Илич със специално отношение към играчите

Защитникът е категоричен, че именно под ръководството на Илич се чувства най-добре.  "Със сигурност при Саша Илич се чувствам най-добре, тъй като неговото отношение към футболистите е много специално. Ние го чувстваме като един от нас. Като част от отбора, а не само като треньор. Така че без съмнение той е наставникът, при когото съм изпитвал най-голямо удоволствие да тренирам и играя".

"В началото някакъв по-специален разговор не сме имали. Запознахме се, но нищо по-интересно. Впоследствие, след като получих шанс да играя, вече имахме някои разговори, в които той нормално ми каза, че трябва да давам всичко от себе си и в тренировките, и в мачовете. Че имам качества и ако работя усърдно, могат да ми се случат хубави неща", допълни той. Следващият двубой на ЦСКА е с Локомотив Пловдив в събота, 5 март, като билетите за срещата вече с в продажба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички