Феновете на ЦСКА са бесни: Защо Саша Илич е наказан толкова сурово от БФС? (ВИДЕО)


Феновете на ЦСКА са бесни: Защо Саша Илич е наказан толкова сурово от БФС? (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4619 0

След като от Дисциплинарната комисия към БФС обявиха наказанията след изиграването на повечето срещи от 21-вия кръг на родната Първа лига, феновете на ЦСКА бурно изразиха недоволството си от една от обявените санкции.

Разбира се, става въпрос за тази, която касае техния старши треньор Саша Илич. Сръбският наставник е със спрени права за два двубоя, а освен това му е наложена и парична глоба на стойност 800 лева.

Суровата санкция на БФС срещу Саша Илич: "Обяснението"

По този начин той няма да бъде на тъчлинията за "армейците" в предстоящите два сблъсъка в първенството. Трябва да се отбележи, че те, поне на хартия, се очаква да бъдат и двата най-тежки за отбора след подновяването - домакинство срещу Локомотив Пловдив (04.03), както и гостуване на ЦСКА 1948 (11.01).

Той получи жълт картон по време на срещата, когато целият щаб на ЦСКА скочи бурно за неотсъдено нарушение срещу Брадли де Нойер.

След края на сблъсъка пък камерите уловиха как участва в разпален спор между двете страни - Септември София и ЦСКА. Не се забелязва физическа агресия на кадрите, като впоследствие и двата отбора се прибират в тунела.

Можете да видите споменатите кадри чрез видеото по-долу в материала. Вижте повече за решенията на ДК към БФС и жестокия удар по ЦСКА с наказанието на Саша Илич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички