Саша Илич е решил - тръгва си от ЦСКА при 1 условие?


Саша Илич е решил - тръгва си от ЦСКА при 1 условие?
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

25777 0

В утрешната събота, 20 май (20:15 часа), ЦСКА гостува на Лудогорец в най-интересния мач от 32-рия кръг на Първа лига - "червените" са на второ място във временното класиране с актив от 76 точки и изостават на една от "орлите", които са със 77 на върха.

"Блиц" пише, че старши треньорът на "армейците" - Саша Илич, вече е взел решение за бъдещето си и е информирал ръководството на клуба за това, което може да се случи след края на сезон 2022/23.

Твърди се, че сръбският наставник е бил категоричен пред шефовете в Борисовата градина, че ще се оттегли от поста, ако ЦСКА не успее да спечели титлата!

"Илич уведоми фамилия Ганчеви съвсем наскоро. Те много го харесват и искат да го задържат. Категорично против са, защото работят чудесно с него. Но на 90% при неуспех в битката за първото място ЦСКА ще има нов треньор през следващия сезон", споделят източници на изданието и допълват:

"Ако обаче Илич и момчетата му успеят, тогава нещата ще придобият съвсем други измерения. В ЦСКА вярват в това. Още повече, че напоследък тимът играе добре. Даже доста добре".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - С Кабаков начело: Ще свърши ли "зеленият" кошмар за ЦСКА, както започна? (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички