Добри новини и нови шансове за ЦСКА и Левски след провален трансфер


Добри новини и нови шансове за ЦСКА и Левски след провален трансфер
Снимка: Emona Tsoncheva / Vladimir Stoyanov / LAP.bg

4879 0

Големите грандове от родния футбол - ЦСКА и Левски, остават сред фаворитите за нов клуб на един от най-коментираните играчи у нас през последните седмици. 

Става въпрос за Чебраилс Макрецкис от Пирин, който пътува наскоро за Унгария. Там се очакваше да завърши трансфера си във Ференцварош, но местните медии споделят, че сделката се е провалила. 

Разочарованието

Причината е контузията, с която латвиецът е пристигнал в Будапеща. Той получи травмата в края на мача с Хебър (2:1). От настоящия му клуб обявиха, че става дума за разтежение, но се надяват да могат да го използват до края на сезона.

Очакванията

Информацията от Унгария допълва, че лекарите на Ференцварош смятат, че той няма да може да се възстанови толкова бързо. Най-рано това ще стане през септември. Тимът, който стана предсрочно шампион на страната, иска да се подсили с играчи, които да помогнат на отбора в битката за класиране в групите на Шампионска лига.

Поради това юношата на Борусия Дормтунд видимо не отговаря на едно от най-важните условия и ще трябва да се огледа отново за новия си клуб.

Вижте какво се спекулираше, че ще се случи с Макрецкис през последните дни!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички