Нанков: Феновете на ЦСКА ще бъдат повече в Разград, победа означава титла на 80%


Нанков: Феновете на ЦСКА ще бъдат повече в Разград, победа означава титла на 80%
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2041 0

Старши треньорът на Струмска слава - Анатоли Нанков, сподели мнението си за предстоящото дерби на върха в Първа лига между Лудогорец и ЦСКА

Специалистът бе категоричен пред "Дарик радио", че "червените" имат своите шансове при визитата си в събота на "Хювефарма Арена". Разликата между двата тима е само точка, а дербито ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Нанков отчете и разликата между грандовете, която вече толкова време коства титлата на ЦСКА. Той оцени и работата на настоящия наставник Саша Илич, търсещ още първия си успех срещу Левски или Лудогорец. 

Мнението на Нанков за ЦСКА - Лудогорец

"Гледах предишния мач между ЦСКА и Лудогорец на „Българска армия“. Беше уникална атмосфера и жалко, че ЦСКА загуби този домакински мач, защото ако беше победил, разликата щеше да стане 5 точки и на 80% ЦСКА щеше да бъде шампион. ЦСКА загуби, макар да имаше повече чисти положения на Лудогорец. Индивидуалната класа на някои футболисти на Лудогорец превъзхожда тази на ЦСКА.

Винаги в тези мачове нещо малко недостига. Лудогорец имат малко по-добри футболисти, които струват сериозни пари. Това наклонява везните, но аз съм оптимист, че ЦСКА може да спечели в Разград. Това ще е голяма крачка към титлата и всички, които обичаме ЦСКА, ще се радваме.

Приповдигнато е настроението в мачовете с Лудогорец, с Левски. ЦСКА и Лудогорец винаги са претенденти за титлата и Лудогорец винаги успява. Когато победиш прекия конкурент за титлата, винаги е страхотно изживяване, макар да не ми се е случвало много често.

Работата на Илич

Саша Илич се справя страхотно. Върши чудесна работа, щом 4 кръга преди края е в битка за титлата с Лудогорец. Със сигурност футболистите го харесват. Отборът играе добре, не побеждава всеки мач. Треньорът си върши добре работата, когато отборът побеждава и играе добре.

Винаги е важна подкрепата от феновете. Сигурен съм, че феновете на ЦСКА ще бъдат повече в Разград. Дано стане един хубав мач и ЦСКА да победи. Разбира се, че титлата зависи от мача. Една победа на Лудогорец ще му гарантира шампионската титла на 80%“, категоричен е Нанков.

Вижте сериозните мерки на Лудогорец за дербито с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички