Саша Илич е оптимист за ЦСКА през пролетта


Саша Илич е оптимист за ЦСКА през пролетта
Снимка: cska.bg

4070 0

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, говори след края на зимния подготвителен лагер в Турция, където "червените" се готвеха за пролетния полусезон в родните футболни надпревари. 

"Армейците" ще подновят участията си в Първа лига от челото на класирането, след като имат точка повече след равен брой изиграни срещи с Лудогорец. Междувременно достигнаха и до четвъртфинала за Купата на България, а сръбският специалист е категоричен, че отборът ще бъде готов за продължението на кампанията:

"Физически сме доста добре. Имаме още 10 дни, които трябва да изчистим някои неща, но мисля, че ще сме в добро състояние за старта на втория полусезон", започна Илич.

"Резултатът не е главен в тези контроли. Разбира се, че исках да победим. Имахме контузени футболисти. Доволни сме от условията. Времето беше фантастично.", уточни той.

"За мен е важно да играем като колектив. Радвам се, че головете са реализирани от повече футболисти. Тобиас Хайнц е футболист, който допринася с качеството си в ЦСКА и вдига конкуренцията в отбора. Той беше болен. Мисля, че може да ни помогне много през втория полусезон", категорична е легендата на Партизан.

Старши треньорът на ЦСКА коментира и ситуацията с последната планувана контрола преди подновяването на Първа лига:

"Зависи от времето кога ще играем с Пирин".

Пред "червените" предстоят гостуване на Берое и домакинство на Ботев Пловдив в първите два уикенда след началото на Първа лига - съответно 12-и и 18-и февруари.

Ето на какво мнение е и изпълнителният директор на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички