Филип Филипов отсече: ЦСКА ще бъде шампион


Филип Филипов отсече: ЦСКА ще бъде шампион
Снимка: Кристиан Гърев

2830 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, коментира предстоящите събития пред "червените", които тепърва ще се завърнат от зимния си подготвителен лагер в Турция и ще се впуснат в борба на първата позиция във временното класиране на Първа лига.

Един от факторите на "Армията" увери, че възпитаниците на Саша Илич ще дадат всичко от себе си и още през тази година ще сложат край на 15-годишната "суша", в която най-успешният роден клуб не е печелил елитната надпревара. 

"Убеден съм, че тази година ще спечелим първенството. Въпросът е във всеки един мач да даваме максимума от себе си. Да работим на сто процента и отборът да бъде на нивото, което всички искаме. Когато си първи и побеждаваш, това ти дава самочувствие, увереност.

Трябва да вярваш. ЦСКА е такъв клуб, в който наистина има напрежение, но това е свързано с високите цели, които тимът има винаги", сподели Филип Филипов пред БНТ.

Бившият футболист коментира и незадоволителните за феновете резултати по време на лагера в Турция, където ЦСКА постигна победа, 3 ремита и 2 загуби. По притеснително за запалянковците бе самото представяне на футболистите, което бе под показаното през есента, като в два от двубоите дори бяха записани нулеви равенства. 

"Това, което беше в подготовката, няма да е лицето на отбора със сигурност. Футболистите имат време да се освежат и да са в оптимална форма. И мисля, че още с първия мач в Стара Загора с Берое ще покажем много високо ниво".

Ето какво сподели и Саша Илич след последната контрола в Турция!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички