ЦСКА с емоционална честитка за своя "градинар" Филип Филипов


ЦСКА с емоционална честитка за своя "градинар" Филип Филипов
Снимка: Cska.bg

1537 0

ЦСКА честити рождения ден на една от главните действащи фигури в клуба - Филип Филипов. Специалистът навършва 52 години, а от клуба излязоха с емоционално съобщение.

Филипов е бивш футболист и помощник-треньор на "армейците", а от 2021-а година е изпълнителен директор на 31-кратния шампион. Поради участието си в конгреса на Димитър Бербатов за смяна на ръководството на БФС, той получава забрана от съюза да практикува работата си за година. Ръководството на ЦСКА обаче намира начин да запази позицията му, определяйки го за "градинар".

Ето какво написаха "червените" на клубния си уебсайт по повода:

"Армейци,

Днес изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов празнува своя 52-и рожден ден.

Още от дете той е закърмен с червената идея от своя баща - легендарния лекар на "армейците" д-р Павел Филипов. Талантът, който демонстрира в детско-юношеската школа на тима, не остава незабелязан и напълно заслужено стига до първия отбор, където като футболист сърцатият защитник изиграва общо 97 двубоя с червената фланелка в различни периоди от време, в които отбелязва 10 гола.

Най-успешен за него като състезател е сезон 1996/97 г., когато прави златен дубъл с ЦСКА, печелейки шампионската титла на страната и Купата на България.

През сезон 2011/2012 година за кратко е помощник-треньор на отбора.

На 26 юли 2021 г. се завръща в ЦСКА като изпълнителен директор на клуба.

Ръководството, треньорите, футболистите и всички служители в клуба пожелават на Филип Филипов здраве, щастие, късмет и още много успехи с любимия ЦСКА"!

Ето какъв култов коментар относно новия стадион на "червените" направи наскоро Филипов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички