Само в SportLive! Георги Илиев – Майкъла: Лепват 50 000 евро глоби и пороците на футболистите в ЦСКА ще приключат! Отидохме със свалени гащи срещу Лудогорец


Само в SportLive! Георги Илиев – Майкъла: Лепват 50 000 евро глоби и пороците на футболистите в ЦСКА ще приключат! Отидохме със свалени гащи срещу Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

16429 0

Бившият футболист и шеф в ЦСКА - Георги Илиев-Майкъла, даде обширно интервю пред SportLive.bg, в което обобщи полусезона на „червените“. Той засегна няколко от най-важните теми около армейците.

В първата част от интервюто бизнесменът се върна и към злополучното дерби с Лудогорец, загубено с 0:1 в последния мач на стадион „Българска армия“ в сегашния му вид. Илиев посочи и начин за справянето с пороците на част от звездите на отбора, за които в последните дни се появиха различни информации.

Ето какво обяви Майкъла пред медията ни:

Още: Куп легенди на ЦСКА се събраха за последно на коледно тържество на стадион "Българска армия"

- Г-н Илиев, каква е оценката Ви за представянето на ЦСКА през есенния дял от първенството в Първа лига?

- За мен представянето  е добро, но с изключение на последния мач с Лудогорец. Винаги въртим, сучим и стигаме до Лудогорец. Разградчани винаги ни показват в решаващите мачове как се взимат те.

Просто това е реалността. Няма нещо, което да ме изненадва като цяло.

- Тази година ЦСКА пръсна малко повечко пари за селекция…

Още: Само в SportLive! Сашо Станков: Лудогорец има комплекс от Нордселанд, но ще прескочи групите на Лига на конференциите

-Кой Ви го каза това? Не ги взимайте предвид тези слухове. ЦСКА няма нито един лидер. Това е най-големият проблем. Има две българчета, двама бека, които горе-долу са добри футболисти, но те не са лидери.

А един отбор като ЦСКА без лидер не става. Нито чужденец имаме лидер, нито пък българин, макар че трябва да бъде българин.

- А има ли изгледи това да се промени според Вас?

- Няма шанс по този начин, по който се работи. Ние играем с 9 чужденци. Имайте предвид, че до 6-ти номер не са футболисти, а защитници. Няма нито един халф или нападател българин. Как да стане с тези? Те даже не знаят какво е ЦСКА.

Още: Само в SportLive! Майкъла посочи фактор за превръщането на ЦСКА в конкурент на Лудогорец и отсече: В клуба няма никаква перспектива за утре!

За мен подходиха много несериозно за този мач с Лудогорец. Това беше последен мач на „Армията“, а те организираха някакви празненства, някакви оркестри… В този двубой трябваше да се отиде на война с Лудогорец. Отиваш там да  ги убиеш и с игра, но не видяхме нищо такова!

Отидохме със свалени гащи.

- Какво Ви навежда на тази мисъл – самото представяне в мача или…?

- Разбира се. Ние нямахме нито едно голово положение през целия мач. Нямахме и спечелено единоборство. Агресията липсваше, само присъствахме на терена. Това е мач на присъствие на стадион „Българска армия“. На това фантастично съоръжение, фантастичен клуб, а тези момчета не знаят къде се намират.

Още: Само в SportLive! Георги Илиев – Майкъла посочи защо ЦСКА не продаде Назон и отсече: Посъживяваме се!

- Наистина е жалко, че отборът се сбогува с този легендарен стадион с поражение, въпреки че публиката беше на ниво и направи всичко по силите, за да даде крила на любимците си на терена?

- Eдинственото професионално на този мач беше публиката. Нищо друго.

Тези работи не се правят преди такъв мач. Гриша Ганчев имал рожден ден. След мача ще го честват празника му, ще почерпи човека. Преди двубоя се стискат зъби и се чака съдията да даде първия сигнал.

- Доближи ли се ЦСКА още малко до Лудогорец през този сезон според Вас?

Още: Само в SportLive! Георги Илиев – Майкъла: Не обичам Кокала, но той е най-добрият треньор за националния отбор! Мъри или Йончев трябва да е президент на БФС

- Лудогорец взеха всички важни мачове. Спечелиха и всички двубои за пари. Продължават в евротурнирите. Техните момчета просто печелят важните срещи, а ние не можем да спечелим един важен мач.

- Казахте, че няма лидери в отбора на ЦСКА, а същевременно се появяват информации за чужденци в тима, които залитат по алкохол, хазарт и други пороци…

-След като не съм го видял, не мога да коментирам такова нещо. Ако някой го е видял или заснел, да го пусне. Да го глобят 50 000 евро и готово. Така се прави.

Когато се говори подобно неща, някой трябва да го заснеме  - в нощен клуб е, пие и т.н. Лепват му първа глоба 20 000 евро и втора глоба 50 000 евро. Ще видим, че след това повече няма да го прави.

-Това наистина са само твърдения, които за момента и никой не ги опровергава…

- Никой от ръководството на ЦСКА не потвърди това. Може и да е прав Кюстендилеца, може и да го видял (б.р Тобиас Хайнц). Той обаче не е ръководител, той е фен. Фенът няма нищо общо с това.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Георги Василев пред SportLive: Публиката без да иска попречи на ЦСКА срещу Лудогорец

ОЧАКВАЙТЕ ВТОРА ЧАСТ ОТ ПРОСТРАННОТО ИНТЕРВЮ С ГЕОРГИ ИЛИЕВ МАЙКЪЛА ПРЕД SPORTLIVE.BG

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички