С писмо от 13-годишен преди мач с Нотингам: ЦСКА надъха феновете за Европа (СНИМКА)


С писмо от 13-годишен преди мач с Нотингам: ЦСКА надъха феновете за Европа (СНИМКА)
Снимка: Lubomir Asenov/ LAP.bg

2603 0

От ЦСКА измислиха любопитен начин, по който да мотивират своите привърженици преди старта в европейските клубни турнири. Както е известно, "армейците" приемат у дома Сепси в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Два дни преди срещата "червените" излязоха със съобщение в официалните канали на клуба в социалните мрежи. В него те побират и обръщение от 13-годишен ученик на име Любомир Николов, което пише през 1980 година. То касае историческите сблъсъци с Нотингам Форест.

Публикуваме думите на ЦСКА, както и снимката с писмото на малчугана, без редакторска намеса:

"Поместено в страниците на програмката преди мача на ЦСКА с Нотингам през 1980 г., мнението на 13-годишния ученик Любомир Николов говори толкова много за любовта и вярата в отбора, които „червените“ фенове винаги са имали.

Тази подкрепа е била вдъхновение и мотивация за славните „армейски“ победи в Европа. Тя е една от причините ЦСКА да се превърне в Убиец на европейски шампиони и да слави родината ни Стария континент.

Тази седмица стартира ново европейско предизвикателство. Имаме нужда от малките, шумни армейци и „чичковците“, които да помагат. Имаме нужда стадионът да гърми!

„Как иначе ще искаме от армейците победа!..“

Купи своя билет тук: https://bit.ly/3DuEdKa". Вижте и защо ЦСКА ще бъде без Данило Асприля срещу Сепси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички