Бивш шеф в ЦСКА: Не разбирам защо ще връщаме пространствата с игрищата на Борисовата градина?!


Бивш шеф в ЦСКА: Не разбирам защо ще връщаме пространствата с игрищата на Борисовата градина?!

2284 0

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла не е доволен от изразените от клуба намерения покрай реконструкцията на стадион "Българска армия". Той е против връщането на пространствата с игрищата към Борисовата градина.

"Има и нов шеф в ЦСКА. Чета му интервю, щели да търсят терени в София за децата след началото на ремонта на "Армията“. Той знае ли, че всички търсят терени, не само ЦСКА?! И къде ще отидат тогава тези юноши?

Продължавам да не разбирам защо ще бъдат връщани пространствата с игрищата на Борисовата градина. Унищожиха ни "Червено знаме", сега искат да захвърлим с лека ръка и базата на „Българска армия“. Голяма глупост! Борисовата градина е достатъчно голяма и не се нуждае от 40-те декара, които са си на ЦСКА", заяви Майкъла пред "Тема Спорт".

Запитан колко близо е осъществяването на мечтата на ЦСКА за нов стадион, Илиев заяви, че е много добре запознат със ситуацията и допълни:

"Ще се получи всичко. Няма да има проблеми. Не искам да се ангажирам със срокове, но и главният архитект, и в общината, и в другите институции – всички подкрепят идеята ЦСКА да има нов стадион". А ето какви намерения за стадиона обявиха от ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички