Майкъла: Не чух Саша Илич да каже "Този играч го исках и те ми го доведоха"


Майкъла: Не чух Саша Илич да каже "Този играч го исках и те ми го доведоха"
Снимка: Lap.bg

6667 0

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла разкритикува клуба. Той не е доволен от играта на тима, от представянето на летните попълнения, за част от които "червените" платиха трансферни суми. Илиев смята също, че треньорът Саша Илич не е бил питан относно новопривлечените играчи.

"Направи се т.нар. "грандиозна селекция", която обаче все още не съм я видял. Разбираме, че и треньорът не е доволен след първите два мача. Никъде не чух Саша Илич да казва: "Аз този играч го исках и те ми го доведоха". Първият кръг не играхме добре, във втория едва бихме. Ако селекцията е толкова звездна, нещата много бързо трябва да влязат в други измерения. Дадоха сe милиони и тези футболисти трябва да покажат защо са взети и са платени толкова пари за тях", коментира Майкъла пред "Тема Спорт".

"Да, те се нуждаят от период на адаптация. Но това, че един играч идва с излишни килограми, а друг не е водил подготовка, защото се е карал с клуба си, не е част от адаптацията. И затова питам дали треньорът е знаел за състоянието на тези футболисти, като са му ги довели. Вече е ясно, че ще е нужно време, може би един-два месеца. Но дали и Илич ще получи време, или само играчите? Вече имаше случаи със състезатели, които се разиграха накрая, когато вече беше късно", допълва той.

Запитан за предстоящия евродвубой със Сепси, Илиев отсече: "Това ти е мачът. И футболистите от миналия сезон, и новите трябва да покажат на какво са способни. За ЦСКА винаги мотивацията е била Европа. Нямам претенции за мачовете с Хебър Пазарджик и Крумовград, но в турнирите очаквам съвсем различно лице от отбора. Това са мачовете, за да се докажеш на "Армията".

Според слуховете Саша Илич не е доволен от звездно лятно попълнение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички