Решението на проблемите? ЦСКА взима голяма звезда от Първа лига?


Решението на проблемите? ЦСКА взима голяма звезда от Първа лига?
Снимка: БГНЕС

9121 0

ЦСКА има силно желание да подсили редиците си с една от звездите в Първа лига. "Армейците" вярват, че голяма част от проблемите им могат да бъдат решени с привличането на голмайстора на Берое Вини Трибуле.

Нов "червен" ас?

Това пише "Мач Телеграф". От информацията става ясно, че нападателят е цел пред 31-кратните шампиони до края на летния трансферен прозорец у нас. Това пред изданието потвърждават както от "Армията", така и от Стара Загора.

"Червените" обаче желаят да си осигурят правата на състезателя за възможно най-малка сума. По подобен начин в Борисовата градина акостира Данило Асприля. Колумбиецът и родният клуб не съумяха да убедят шефовете на Бейтар за разтрогване на договора му. Последваха продължителни преговори, по време на които израелският клуб постави цена от 150 000 евро, която впоследствие получи.

Кой е Вини Трибуле?

Камерунският нападател е юноша на френския Нанси. Преминава през мъжкия отбор на тима, както и този на Виртон, преди да подпише със старозагорци като свободен агент през миналата година. Към момента той има 21 мача, 8 гола и 1 асистенция със зелената фланелка. "Transfermarkt" оценява възможностите му на около половин милион евро.

Друга положителна негова черта е притежанието на френски паспорт, който го вади от сметките за играчи извън Европейския съюз. В договора му със заралии няма клауза за откупуване, твърдят запознати. Ако неговият трансфер на "Армията" не се осъществи до 6-и септември, когато е краят на трансферния прозорец, то се очаква той да облече червения екип през зимата.

Трибуле е само един от шестимата играчи от Първа лига в полезрението на "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички