Юга оправда Ел Маестро: И с Моуриньо би било същото, ако...


Юга оправда Ел Маестро: И с Моуриньо би било същото, ако...
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2888 0

Един от най-опитните в състава на ЦСКА - Амос Юга, говори пред медиите след домакинското реми с Черно море в събота вечер. Той използва момента да се засъпи зад наскоро завърналия се треньор Нестор Ел Маестро.

Срещата срещу "моряците" бе специална за африканеца, тъй като се завърна в игра след няколко седмици възстановяване от травма. Той пропусна европейските двубои и дербито с Лудогорец, но вече мисли за следващите съперници и е оптимист.

Мнението на Юга

"Влязохме агресивно в мача, имахме ситуации, но след това Черно море създаде много положения, контролираше топката. След почивката опитахме да променим това, не бяхме толкова агресивни, закъснявахме. Те вкараха от един корнер, това беше най-голямата ни грешка тази вечер. Между нас с треньора няма проблем, но на терена има проблем. Трябва да играем по-добре, да показваме повече в мачовете. Ако не покажем нещо повече, дори Моуриньо да е треньор, пак няма да има резултати.

Не може всеки път да бъде обвиняван треньорът, не сме на същото ниво, на което бяхме през миналия сезон. Във футбола ти трябва време, но нямаме такова време, това е основният проблем. Трябва да работим, да имаме повече самочувствие. Надявам се да успея да изведа отбора към върха като капитан, трудно ми беше, защото започнах да тренирам едва в понеделник, със сигурност ще бъдем по-добре в следващите двубои", обясни Юга след ремито между ЦСКА и Черно море.

Вижте мнението на Нестор Ел Маестро след ЦСКА - Черно море!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички