Дюкенс Назон: Позитивните резултати ще ни направят едно с феновете, нужен е ритъм


Дюкенс Назон: Позитивните резултати ще ни направят едно с феновете, нужен е ритъм
Снимка: Lap.bg

1621 0

Нападателят на ЦСКА - Дюкенс Назон, бе избран за играч на мача след равенството на "червените" срещу Черно море (1:1) на "Българска Армия" в мач от седмия кръг на родната Първа лига. Националът на Хаити вкара единствения гол за столичани, с който те поведоха в резултата. Деветката застана пред камерата на "Diema Sport" и даде оценката си за мача.

Коментарът на Назон

"Разбира се, че съм разочарован, не ни стигна нещо, за да победим. Мисля, че Черно море не трябва да взима нищо, защото това е нашият дом. Пропуснахме положения и допуснахме много гаден гол. Малките детайли ни липсват в момента и ако искаме да се борим за титлата - трябва да ги наклоним на наша страна", започна Назон.

"Мисля, че отборът започва да играе по-добре, завръщаме се към познатия ни футбол. Както казах - трябва да вкарваме от възможностите, които съзадваме и да не допускаме лесни положения, именно заради това съм тъжен".

"Не мисля, че точно ритъмът ни липсва, дойдоха немалко футболисти. Това е процес, който трябва да извървим, нямахме достатъчно почивка. Трябва да гледаме позитивно, днес спечелихме, но не загубихме. Трябва да направим няколко поредни победи и да натрупаме ритъм"

"Преди всичко обичам да помагам на отбора. Доволен съм, че днес вкарах. Но първата ми цел не е да бележа, а да помагам на отбора".

"Успехите (бел. ред. ще върнат вярата във феновете), трябва да печелим всеки един наш мач, вярвам, че феновет отново ще ни подкрепят силно. Аз им вярвам, надявам се и те ни вярват. Зная, че си мислят, че не даваме максимума, но има и умора. Вярвам, че позитивните резултати ще ни направят едно с феновете", завърши деветката на ЦСКА.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Елегантното попадение на Назон срещу Черно море.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички