Ел Маестро: Имахме 3-4 чисти положения, проблемите в класирането са налице


Ел Маестро: Имахме 3-4 чисти положения, проблемите в класирането са налице
Снимка: БГНЕС

2091 0

Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, сподели мнението си след второто поредно домакинство, което "червените" не успяват да спечелят (1:1 с Черно море). 

Възпитаниците на сърбина с английски паспорт имат притеснителен баланс от 2 победи, 3 ремита и 2 загуби, което накара специалиста да отчете проблемите на тима във временното класиране. 

Ел Маестро обаче бе категоричен, че ЦСКА е пропилял 3-4 сигурни положения, които ако е реализирал - щял да има огромни шансове за успех срещу "моряците".

Мнението на Ел Маестро

"Много съм разочарован от резултата. Всеки път когато не победим у дома е така. Бяхме близо до победата и имахме страхотни като качества ситуации за голове. Можехме да играем по-добре. Особено като интензивност, ритъм и някои други неща. 

Беше ни трудно да контролираме енергията си в по-голяма част от времето. Доволен съм в известна част от времето, но завършихме в пасивно темпо. Говорихме точно за това на полувремето. Когато започнахме да играем с нужната енергия и получихме гола. 

Нека бъдем честни - нямахме 10 шанса, но поне 3 или 4. Нивото им беше много високо и трябваше да вкараме няколко от тях. 

Проблемите в класирането е налице. Не печелим второ поредно домакинство, трябва да продължим със здравите тренировки. Продължаваме да търсим грешките си. 

Разбирам разочарованието, но всеки върши своята работа. Трябва да наблюдаваме какво правим. Винаги, всеки ден, през последните 20 години рискът за моето място е налице. Всеки ден ще давам всичко за ЦСКА", обясни специалистът. 

Вижте кой играч бе награден преди мача от ръководството на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички