Проблеми за Илич преди дербито с Локомотив София - още един футболист увисна


Проблеми за Илич преди дербито с Локомотив София - още един футболист увисна
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2363 0

Пред наставника на ЦСКА - Саша Илич, се появи още един сериозен проблем преди мача с Локомотив София в Първа лига. Освен сигурните пропускащи двубоя - Юрген Матей, Лазар Туфегджич, Мено Кох, Дюкенс Назон и Брадли Де Нойер, под въпрос е и бразилецът Жеферсон, който не участва във вчерашната тренировка на тима, информира "Тема Спорт"

Има вероятност триото в отбраната на "армейците" да е съставено от Християн Петров, Амос Юга и Иван Турицов, а сред стартиращите в средата на терена ще се завърне Джонатан Линдсет. Като десен халфбек ще действа Маурисио Гарсес, а позицията на Тибо Вион ще зависи и от състоянието на Жеферсон. Очакванията са, че някой измежду играчите с по-периферна роля като Галин Минков и Йоан Бауренски да получи място сред титулярите.

В отсъствието на Назон и Туфегджич в офанзивната част най-вероятно ще си партнират Шагоян и Морено, а Бисмарк Чарлс ще се появи на терена през второто полувреме. За позицията зад двамата нападатели на Саша Илич ще му се наложи да избира между Марселино Кареасо и Станислав Шопов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Идва ли краят на фенския бойкот в ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички