Предлагат градски референдум за новия стадион на ЦСКА


Предлагат градски референдум за новия стадион на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

3724 0

Любопитно мнение относно реновирането на стадион "Българска армия" е изразено по време на общественото обсъждане на Подробния устрийствен план за "Борисовата градина".В него се включиха много фенове на ЦСКА, а въпросното предложение е било изразено от човек на име Илиян Петров. Той е предложил градски реферндум по въпроса.

"Предлагам градски референдум. Предложението ми е цялата база да бъде извадена от Борисовата градина. Защото това е дискриминация спрямо останалите клубове. Базата на ЦСКА трябва да е в Люлин, например. Махането на стадиона на ЦСКА ще помогне на много клубове да идват и да тренират. Например на Левски и Славия. Ще се махнат свърталищата на агитки. Мнението ми е, че тези имоти не трябва да се дават на човек като Гриша Ганчев", е написал той.

Въпросът за стадиона на "червените" е предизвикал най-голям интерес на обсъждането. Голям брой граждани са се обявили "за" изграждането на нов стадион, но след изработването на нов ПУП, тъй като предложеният от арх. Ковачев не е удачен. Общинският съветник Борис Бонев пък е призовал сегашният ПУП да не се приема и да бъде проведено ново обществено обсъждане. А ето кои три фирми се очакват да работят по новия стадион на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички