Загорчич призна преди мача с ЦСКА това, което никой треньор не казва предварително


Загорчич призна преди мача с ЦСКА това, което никой треньор не казва предварително
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2077 0

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич говори преди подновяването на шампионата в Първа лига за "белите". Те се изправят срещу втория във временното класиране ЦСКА в неделя, 20 февруари, от 17:45 часа българско време.

Специалистът сподели нещо любопитно, което обикновено треньорите избягват да правят преди двубои. Загорчич призна, че би бил доволен и на спечелена точка срещу "армейците". Все пак той подчерта, че отборът му ще се опита да победи. Както е известно, Загорчич е наказан за мача след провинения срещу ЦСКА 1948.

"Имахме достатъчно време да се подготвим. Направихме всичко, което искахме по програма на лагера в Турция, и се надявам да стартираме с победа срещу ЦСКА. Няма да е лесен мач, наясно сме какво представлява ЦСКА като отбор и с какви футболисти разполага. Ние няма да се предаваме и ще направим всичко възможно, за да спечелим точките в този мач. Надявам се, че отсъствието ми заради наказание няма да се отрази на момчетата. Ще си поговорим в дните преди мача. Просто искам да видя дисциплина и себераздаване.

Все още не съм наясно за наказанието. Някои хора просто взеха решение да съм наказан. Не мога да преценя как ще излезе ЦСКА срещу нас. Наистина изиграха слаб мач срещу Локомотив София, но имат много добри футболисти. Вероятно са говорили в съблекалнята за това и са взели мерки. Едва ли това им представяне ще се повтори. Не ме засяга какво ще мисли ЦСКА, важно е как ще излезем ние" - започна той пред dsport.

"Имаме си някои болни и контузени футболисти. Не разбирам наказанията, които получиха някои футболисти. Абсолютно всички, които висяха с картони получиха такива в мача с ЦСКА 1948. Не се предаваме. Гледаме напред. Ще опитаме да победим, устройва ни и точката" - заяви още Загорчич.

Междувременно ЦСКА намери начин да спечели пари от мача с Ботев Враца, който ще е без публика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички