ЦСКА обмисля да създаде тандем Младенов-Пардю, който да реди зимните трансфери в отбора


ЦСКА обмисля да създаде тандем Младенов-Пардю, който да реди зимните трансфери в отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

1625 0

Не кой да е, а Алън Пардю е бил човекът, който е имал огромна заслуга за трансферите в ЦСКА през лятото на 2022 година, разкрива днес "Тема Спорт".

Във времето, в което Любослав Пенев бе начело на отбора, британецът изпълняваше ролята на технически директор, а в момента е съветник на акционерите. Изданието твърди, че Пардю е "главен виновник" за привличането на Хамза Чатакович, Йоан Баи, Яник Вилдсхут, Жуниор Нзила и Томас Лам.

На този етап не е ясно кой ще движи трансферите през предстоящия зимен трансферен прозорец, след като Стойчо Младенов на няколко пъти бе заявил, че цялата спортно-техническа власт е в ръцете му.

По време на предишните си престои на "Българска армия", старши треньорът винаги се е занимавал сам с тези въпроси, но не е изключено ръководните фактори в ЦСКА да се опитат да изградят тандем Младенов - Пардю, тъй като бившият футболист на Тотнъм има изградени много сериозни връзки и контакти по целия свят!

Именно един от новопривлечените от Пардю играчи обаче, не успя да замине на лагер с националния си отбор заради травма - повече по тази тема четете тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички